Realisaties

Realisaties

INTELLIGENT GREASING UNIT

Grizit 


Grizit heeft een innovatieve oplossing die handmatige smeeractiviteiten verbetert en controleert. De toepassing maakt gebruik van IIOT technologie en kadert volledig binnen industrie 4.0. Middels een intelligente smeerkop en smeernippel wordt realtime data gebruikt om een kwalitatieve smering te verzekeren. Alle data omtrent de uitgevoerde activiteiten, evenals conditie van het equipment, wordt daarna beschikbaar gesteld via rapportage dashboards.

Bij de ontwikkeling van dit product stond MDE Projects mee in voor ontwerp van het product en voor het maken van de productietekeningen en renders.


Meer info:

www.grizit.com

logo
PPT with bearing
Head

ONTWERP PIG-SYSTEEM


Voor het ledigen van productleidingen na het verpompen van vloeistoffen maakt men in de voedingsindustrie gebruikt van een pig-installatie (doorduwen van het product door middel van een rubberen stop.) Bij een klant hebben we samen met de constructeur van pig-installaties een nieuw concept uitgewerkt. Dit nieuwe concept zorgde ervoor dat de tijd van een pig-cyclus verkorte en het persluchtverbruik verminderde. 

FLESSENPICKER DBP 101

Delta-Engineering


De DBP101 unscrambler is een machine voor het uitlijnen van kunststof flessen op een tansportband. Het toestel maakt gebruik van een visie-systeem voor het berekenen van de positie en detecteren van vormfouten. Een 6-assige robot positioneert de goede flessen op een kettingband. 


De DBP101 heb ik ontworpen gedurende mijn 2-jarige carrière bij Delta-engineering.


Meer info:

www.delta-engineering.be

STAPELAAR DP420

Delta-Engineering


De DP420 is een felxibele 2-assige stapelrobot voor het stapelen van lagen kunststof flessen, trays, zakken en top covers. Door zijn linear systeem kan deze stapelaar tot 3 posities aandoen.


De DP420 heb ik ontworpen gedurende mijn 2-jarige carrière bij Delta-engineering.


Meer info:

www.delta-engineering.be